FENG SHUI I HERBES REMEIERES: fer salut a la bibliotecaFENG SHUI, a càrrec de Carme Navarro
Dimecres 4 de juny a les 8 del vespre
El feng-shui és l'art d'harmonitzar la forma, el color i l'energia de manera que no ens resulti perjudicial pel fluir natural de la nostra vida.

En aquesta xerrada Carme Navarro ens explica com aplicar el feng-shui a la nostra vida quotidiana de cada dia, per harmonitzar els espais de manera que siguin saludables i harmònics.

Carme Navarro
Tot i ser llicenciada en Dret, des de fa molts anys la seva trajectòria es decanta cap al camp de la salut. Diplomada en Naturopatia, acupuntura i Ioga també ha realitzat un postgrau en Medicina Ayurveda a l’índia.

És consultora de Feng Shui, salut de l’hàbitat i Geobiologia i és terapeuta de medicina tradicional xinesa i d’acupuntura. També és assessora tècnica de centres de salut privats i d’entitats com Casa Àsia i formadora de monitors de ioga.
Paral·lelament, es dedica a fer conferències i tallers i seminaris en relació a aquests temes.
HERBES REMEIERES, a càrrec d'Elvira Freire
Dijous, 22 de maig a les 8 del vespre
Des dels inicis de la humanitat, l'ésser humà va anar descobrint en les plantes, herbes i arbres tot un seguit de qualitats especials que li aportaven tant benestar físic com psíquic. Els xamans, els vitkis, els druides, els guaridors del poblat i de la tribu tenien la seva "bossa de medicines màgiques". Però tot el poble coneixia les propietats, tant màgiques com guaridores, de les plantes. La medicina i la màgia es barrejaven en l'antiguitat, i les plantes amb les seves propietats i vibracions ens han acompanyat al llarg del nostre caminar. La màgia de les plantes s'ha oblidat, però no els costums a casa nostra. Fins fa no gaire anys, a la nit de St. Joan s'agafaven la majoria de les plantes-remeis que s'utilitzaven al llarg de l'any. És hora de tornar a gaudir de la natura i de tota la màgia que d'ella es desprèn.Elvira Freire
Interessada dels de jove per aquests temes, l'any 1989 va començar a estudiar Parapsicologia i Hipnosi amb Jaume Bordas, i Parapsicologia Superior amb Sinesi Darnell. També s'ha format àmpliament en les propietats medicinals i màgiques de les plantes, de la mà de diversos experts en aquesta matèria.
En la vessant endevinatòria, té una àmplia trajectòria coma consultora i docent en carta espanyola, tarot i en runes.
Actualment, està preparant dos llibres i col·labora habitualment amb revistes i en diversos mitjans de comunicació, com la ràdio i la televisió.

Trobareu una mostra dels llibres de Feng shui i herbes remeieres que tenim a la biblioteca a l'expositor de la primera planta