TARADELLENCS PEL MÓN

Ja ha finalitzat el Cicle de Projeccions d'Imatges de Viatges del 2010.

L'últim a mostrar-nos les seves vivències a l'estranger va ser en Gerard Roma, que va anar a Filipines. El seu reportatge fotogràfic, a banda d'il·lustrar-nos sobre els aspectes econòmics, socials i polítics del país, estava ple de les històries personals de nois i noies joves que, malgrat les dificultats que pateixen per sobreviure, tenen l'esperança d'aconseguir els seus desitjos i somnis.


Divendres 19/11/10: en David Amblàs ens va mostrar com es viu en una inòspita i freda zona com és l'Arxipèlag Svalbard, un conjunt d'illes noruegues situades a l'Oceà Glacial Àrtic, considerat el territori habitat amb vida familiar més septentrional del món.Divendres 12/11/10: les incansables Antònia Caselles, Sunsi Romeu, Dolors Aguilar, Rosa Vilardell (Vili) i Assumpta Vila, ens van mostrar les imatges del seu viatge "Nepal, trekking Circuit Annapurna", ple d'anècdotes divertides. Després de la projecció, vam degustar te i crispetes.Divendres 5/11/10: en la primera sessió del Cicle de Projeccions de Viatges 2010 vam gaudir de les magnífiques fotografies de Xevi Blancafort del viatge que va fer per Costa Rica acompanyat d'en Pere Sala i en Jordi Blancafort.Gràcies a tots i a totes per compartir les vostres experiències amb nosaltres.

Els que encara no heu mostrat els vostres viatges a la Biblioteca, us animem perquè ho feu en les properes edicions de "Taradellencs pel món"!
Poseu-vos en contacte amb la Biblioteca!