ABRIL POÈTIC 2012

Un any més a la nostra biblioteca, el mes d'abril s'omple de poesia.

Ja aquest mes de març, però, hi ha la primera activitat que donarà el tret de sortida a tot un seguit d'actes dedicats a aquesta disciplina literària i que us anunciem a continuació.


Dimecres 21 de març a les 8 del vespre: Inauguració de l'Exposició de Poetes Locals. L'exposició consta d'una sèrie de poemes tots ells escrits per taradellencs i taradellenques. A part també comptem amb un altre poema d'un escriptor convidat. Aquest any es tracta de Frédéric Mistral, amb motiu del Projecte De Biblioteca a Biblioteca, de Taradell a la Provença. L'exposició la podreu venir a veure al vestíbul de la Biblioteca fins al 21 d'abril.

Dimecres 11 d'abril a les 6 de la tarda: Hora del Conte poètica "El bosc de les paraules", poemes d'Apel·les Mestres pels més petits (a partir de 4 anys). A càrrec de La Tabola.

Divendres 20 d'abril a les 7 de la tarda: Espectacle poètic "El pas del temps". Aquest acte serà la cloenda dels Tallers de Poesia que han realitzat els alumnes de 5è i 6è de les escoles de Taradell (CEIP El Gurri, CEIP Les Pinediques i l'Escola Sant Genís i Santa Agnès), dirigits per Montse Vila i Xevi Font de Teatrart. Com cada any, la Biblioteca ha comptat amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics d'Osona per a la realització d'aquests Tallers de Poesia.

Dimecres 25 d'abril a 2/4 de 8 de la tarda: Club de Lectura "Sol, i de dol", de l'autor J. V. Foix. La tertúlia anirà conduïda per Ramon Sellarès.

Aquest més d'abril us esperem a tots a la Biblioteca de Taradell per respirar poesia!!!


1 comentari:

Big Mama Montse ha dit...

I tant que vindrem!! El divendres dia 20 d'abril, per descomptat! Que vagin molt bé totes les activitats! Salutacions
Big Mama