TORNA...

Després de l'estiu tornem a la rutina, a la feina, a l'escola...
 i a la Biblioteca de Taradell torna...Aquest divendres, 14 de setembre, a les 6 de la tarda,
ens posarem a punt per gaudir d'una sessió molt especial:
En el marc de les activitats dedicades al projecte cultural "De Biblioteca a Biblioteca, de país a país: de Taradell a Saint Rémy de Provence", destinem també l'Hora del Conte d'aquest mes de setembre a la literatura infantil provençal.
Prepareu les olles i els coberts perquè farem un...


Ingredients:
Un parell de princeses, mig bruixot, 3 quilos d'imaginació, un bon munt de nens i nenes eixerits i un polsim d'il·lusió.

Preparació:
Salpebrem el silenci amb uns quants somriures, encenem el foc màgic, barregem tots els ingredients a l'olla i deixem que faci xup-xup.Bon profit!


Els assistents es van pintar la cara de gats i gates
I van gaudir d'allò més d'aquesta sessió especial de l'Hora del ConteRECORDA QUE...

·        Per venir a l'Hora del Conte no és necessari tenir el carnet de la biblio, però sí que els nens i nenes vingueu acompanyats per un adult responsable.

·       Cal respectar al màxim les edats recomanades per a cada sessió.

·       És important que els pares o responsables us quedeu al costat dels infants durant la narració.

·       S'han de tenir els mòbils desconnectats o en silenci!

·        Si el nen o la nena no segueix la narració –plora, crida, molesta els companys,...- és millor que sortiu de la sala. Escoltar contes és un hàbit que s’aprèn mica en mica.
·       Respecteu la dinàmica, les normes i el bon funcionament de la biblioteca: un cop finalitzada l’Hora del Conte, eviteu de parlar en veu alta, jugar, córrer...

·       Penseu que fora de la Sala Infantil hi pot haver usuaris aliens a l’Hora del Conte que necessiten el màxim de silenci possible.Moltes gràcies!!!

Cap comentari: