FENT MEMÒRIA: UN ANY RECOLLINT RECORDS I VIVÈNCIES DE LA GENT DE TARADELL

Dissabte, 19 de gener,
a les 11 del matí
Un any més el Grup de Recerca Local de Taradell organitza un acte durant la Festa Major d'hivern per fer balanç de la feina feta durant l'any anterior i per agraïr a les persones entrevistades la seva col·laboració.
L'objectiu del Grup de Recerca, que es dirigeix i coordina des de la biblioteca, és recollir, preservar i difondre els records i les viviències de la gent més gran de Taradell.
Enguany, s'ha presentat un audiovisual amb un petit tastet de les entrevistes que s'han fet durant l'any 2012 en el que es poden veure i escoltar a les persones que han col·laborat en el projecte "Fent Memòria" explicant com es vivia a Taradell quan ells eren joves.
També es va presentar un audiovisual sobre la la Capella i la Fira de Santa Llúcia i un altre on es mostra com es feia el mató de manera tradicional.
Durant l'acte s'explicarà el treball d'investigació que el Grup de Recerca Local està duent a terme sobre la història de l'escola a Taradell i els objectius de futur del grup.

Aquest 2013 és ja el quart any que el Grup de Recerca Local de Taradell treballa per a preservar la memòria històrica del poble. Si voleu consultar els actes dels anteriors anys, cliqueu els enllaços següents:

Acte GRLT 2010
Acte GRLT 2011
Acte GRLT 2012

Aquí teniu algunes imatges de l'acte del GRLT d'aquest 2013