QUÈ SÓN ELS TALLERS DE POESIA?

Els Tallers de Poesia és un projecte educatiu organitzat per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics d'Osona.

Els Tallers tenen l'objectiu d'apropar el llenguatge poètic als alumnes de 5è i 6è d'Educació Primària, alhora que les tres escoles de Taradell (Les Pinediques, Sant Genís i Santa Agnès i El Gurri) mantenen una relació més propera qie afavoreix l'intercanvi social entre els alumnes, els professors i els pares d'unes i altres escoles.

Durant els tallers, que tenen lloc entre els mesos de gener a abril a la biblioteca, professionals del món del teatre ensenyen als alumnes exercicis de vocalització, dicció, expressió i interpretació a través dels quals els alumnes descobreixen una altra manera de llegir, interpretar i transmetre la poesia.

Els alumnes posaran a prova aquests coneixements adquirits durant les sessions dels tallers en la cloenda d'aquest projecte que consisteix en un espectacle poètic que escenifiquen dalt de l'escenari de la Sala Gran del Centre Cultural Can Costa i Font de Taradell.

Els Tallers de Poesia es van iniciar l'any 2006, i aquest 2014 serà la seva novena edició.