CADA DIVENDRES D'OCTUBRE, A LES 8 DEL VESPRE, ANEM DE VIATGE AMB ELS TARADELLENCS

El primer divendres d'octubre, primera sessió del Cicle de Porjeccions d'Imatges de Viatges de Taradellencs pel món, vam tenir a Mayte González, que ens va portar amb tren amb el seu Interrail per Europa amb nens, els seus fills de 3 i 6 anys. 

El divendres 11 d'octubre Xevi Blancafort, un habitual ja en els nostres Cicles de Projeccions d'Imatges de Viatges de Taradellencs pel món, ens va explicar i mostrar el seu viatge a Turquia, 15 dies entre Orient i Occident.

El proper divendres, 18 d'octubre a les 8 del vespre:


MADAGASCAR EL 5è CONTINENT

A càrrec de:
Rita Sañé i Artur Bros

Explicarem la nostra experiència del nostre viatge a una societat jove, amb un fort creixement demogràfic, una de les comunitats més pobres del món que intenta sobreviure a base d'una conscienciació per conservar el seu millor patrimoni, la megadiversitat. Tot, amb l'ajut de les comunitats científiques internacionals amb un programa concret de les Nacions Unides per el medi ambient.

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font organitza cada tardor aquest Cicle de Projeccions d'Imatges de Taradellencs pel món per donar a conèixer el seu fons especialitzat en Senderisme, excursionisme i viatge.

I el proper divendres...
L'última projecció: TÒQUIO-PEKÍN-MOSCOU, 
amb Gerard Roma i Montse Garcia