Taradell-Donostia : 4a edició del projecte "De biblioteca a biblioteca, de país a país"


Divendres es va presentar el calendari de les d'activitats que es duran a terme fins al mes d'octubre.
Les activitats són variades: literàries, musicals, gastronòmiques....


Durant l'acte es va obsequiar als assistents amb un punt de llibre amb el logo del projecte, obra de l'artista taradellenca Paquita Clot, i tot el calendari d'activitats.

L'escriptor Josep Maria Espinàs, autor del llibre A peu pel País Basc , va ser l'encarregat d'encetar el projecte d'enguany contestant a les preguntes del públic, la majoria lectors habituals dels seus llibres i de les seves columnes d'opinió a la premsa.


La Coral l'Arpa va amenitzar la vetllada cantant dues cançons en basc i dues de compositors bascos. Finalment  es va servir sidra i un "pinxo" entre els assitents.Aquest 2014 la Biblioteca Ernest Lluch i la Biblioteca d'Intxaurrondo , ambdues a Donostia, compartiran el projecte amb la Biblioteca de Taradell. Durant l'acte vàrem tenir ocasió de conèixer les dues biblioteques i al seu personal a través d'un vídeo de presentació que han realitzat per a l'ocasió. Durant l'any tenen previstes algunes activitats relacionades amb Catalunya.
La primera col·laboració amb la Biblioteca de Taradell serà a l'acte del divendres dia 21 de març, Dia de la  poesia, quan podrem escoltar en vídeo i en euskera el poema commemoratiu de Montserrat Abelló "Tan sols la paraula nua " recitat per el director del Centre Cultural Ernest Lluch de Donostia Iñaki Gabarain.

Tothom qui estigui interessat en conèixer més profundament la cultura basca trobarà durant els propers mesos al primer pis de la biblioteca l' "Aparador del País Basc " amb llibres, revistes, pel-lícules...