Els divendres d'octubre tens una cita amb els "Taradellencs pel món"

Nova Zelanda (Aortearoa en maorí) és sinònim de naturalesa salvatge. Desconegut per la seva llunyania, és un reclam turístic pels amants dels paisatges naturals, de la flora i la fauna i de la tranquil·litat amb majúscules. És un indret ideal per recórrer amb autocaravana, caminar, respirar puresa i deixar-te impressionar per la intensitat dels seus colors.Compartirem l'experiència de viatjar al Nepal en família i l'oportunitat que hem tingut de conèixer i conviure amb els nens de dos orfenats i amb una família del camp, realitats ben diferents a la nostra i alhora ben iguals.

Sovint, la primera imatge que ens ve al cap del País Valencià és la d'una costa malmesa per l'especulació urbanística. Si bé això és cert, també ho és que encara hi queden alguns racons molt bonics. Gairebé mai pensem, tampoc, en el seu interior que amaga valls i muntanyes d'una gran bellesa.

L'Índia és un país molt divers, on hi conviuen diferents religions, centenars de llengües i milers de minories ètniques.
Els adivasis és el nom genèric per anomenar a tots els pobles aborígens que habiten el subcontinent. En els darrers segles aquests pobles han estat exclosos de la societat i ara estan sent engolits en nom de la modernitat.

Cap comentari: